ALTERNATIV BEHANDLING MOD HUDSYGDOMME MED DOKTORFISK

Hvis man lider af Psoriasis eller en anden hudsygdom kan en fodbehandling med Doktorfisk holde generne i ave ved gentagen behandling.

Mange med andre hudsygdomme eller dårligt blodomløb nyder også godt af den lille effektive fisk, som healer, mens den arbejder, mens du nyder en kop kakao imens eller et glas vin.

Bad med fisk som alternativ til cremer.

Før en helkropsbehandling med Doktorfisk

6 uger og 2 behandlinger ugentligt i heldybsbassin med Doktorfisk

Kan fisk virkelig spise dine hudproblemer væk?

Myriader af små fisk ligger klar til at spise af dig, hvis du lader dig behandle på et Garra Rufa center. Ubehageligt?
Nej, psoriasisramte kan have stor glæde af mødet med de hudrensende Doktorfisk.

De guffer den skællende hud i sig. Fiskene kaldes også doktorfisk, fordi de guffer løs og skællende hud i sig og samtidig efterlader et sårhelende enzym dér, hvor de har spist.
Fiskene kan rent fysisk hjælpe fordi de spiser hvad de kan finde på huden, modsat cremer, der arbejder indenvortes og som kroppen har risiko for at blive resistent overfor.Kunder med hudsygdomme får 25% rabat på alle fiskespa behandlinger.

klik her hvis du vil booke en tid.Hvad hjælper en fiskespabehandling med Doktorfisk på?

  • Psoriasis
  • Eksem fx børneeksem, astmaeksem
  • Akne
  • Tør hud eller hård hud
  • Dårligt blodomløb
  • Snurren i fødderne
  • Generel velvære

Garanti, erfaring og resultater

Alle beskrivelser og billeder af vores behandlinger er baseret ud fra 4 års erfaring med kundernes resultater og egne jævnlige test af behandlingerne på egen krop samt uddannelse.
I skønhedsbranchen uanset klinik og behandlingstype må der ikke stilles garantier. Hos Aarhus Fiskespa holder vi os løbende orinenterede og opdaterede med de produkter og teknikker på markedet, som giver behandlingen det bedst mulige resultat.