Hvordan foregår en behandling med Doktorfisk?

Doktorfisk

Behandling med Garra Rufa Doktorfisk er helt smertefri, da de ingen tænder har. Fiskene suger døde hudceller af og spiser dem, mens de spytter på huden. Spyttet indeholder et specielt enzym, som blødgører og nedsætter hastigheden af dannelsen af ny hård hud.
Doktorfiskene gør det muligt for den nye hud at komme frem og har en healende effekt på fx Psoriasis og eksem.

Behandlingerne føles som en let kilden eller snurrende fornemmelse når fiskene arbejder. Nogen kalder det for "mikromassage," da Doktorfiskene også masserer huden, mens de spiser og de sætter derved gang i blodomløbet.


En fodbehandling forløber sig ved, at vi skyller dine fødder grundigt inden fodbehandlingen.
Ved samme lejlighed kontrollerer vi om der skulle være sår, rifter, fodvorter eller svamp på fødderne. Det må ikke være tilfældet, fordi hygiejnen skal være optimal.
Efter at dine fødder er blevet skyllet, sænker du fødderne i et kar, hvor vandet er ca. 35 grader og fiskene stormer dine fødder med det samme og begynder at spise.

Fiskespa

Hvad er Doktorfisk?

En gang behandling af Doktorfisk, er blevet gennem de seneste år, blevet til en hyggelig måde at mødes med veninderne, familien eller kæresten på. Man kan sidde ved siden af hinanden, og få snakket over en gang fodbehandling og måske en kop varm the eller kakao imens.

Doktorfisken, også kaldet "Garra Rufa" eller "Psoriasisfisk" spiser de døde hudceller, samtidig med den udskiller et enzym kaldet "Diathanol," som findes i fiskenes spyt og trænger lidt ind hudens øverste lag.
Enzymet blødgører huden og nedsætter den hurtige celledeling, så der ikke kommer ny død hud så hurtigt.

Helkropsbehandling med Doktorfisk til Psoriasis på hele kroppen

Man skifter mia. af hudceller hver eneste dag, så selvom man lige har været i bad, vil der stadig være ny død hud, Doktorfiskene kan spise.

Doktorfiskene kommer oprindeligt fra Tyrkiet, hvor den lever i varme kilder og har været kendt i over 100 år.
På grund af kildernes lave næringsindhold udviklede Doktorfisken even til at overleve ved at få næring fra døde hudceller, når folk kom og badede i de varme kilder.
For at holde vores fisk stærke og arbejdsomme fodrer vi dem, udover med kunder, dog med mallepiller, fiskeflager og frosne minirejser for vitaminerne, mineralerne og proteinernes skyld - der er ikke så meget næring i de døde hudceller.
Doktorfiskene spiser disse menu'er med lige så stor iver og glæde som de spiser de døde hudceller.


Doktorfisk til Psoriasis

Hvad hjælper en behandling med Doktorfisk på?

  • Psoriasis og eksem ex. astmaeksem og børneeksem.
  • Akne
  • Tør hud eller hård hud
  • Dårligt blodomløb
  • Snurren i fødderne
  • Generel velvære, grinemuskler og smilebåndet

Doktorfisk til Psoriasis og eksem

Hvad med Doktorfisk og deres berømte effekt på Psoriasis?

Hvis man lider af Psoriasis eller en anden hudsygdom kan en fodbehandling med Doktorfisk holde generne i ave ved gentagen behandling. Kunder, som lider af dette får 25% på behandlingerne med fiskespa.


Vi passer på dig og Doktorfiskene

Vandet renses konstant gennem filtre og pumper, der cirkulerer vandet rundt. Hvert kar har sine egne filtre og pumper. Desuden er hvert kar udstyret med UV lys som er bakteriedræbende og dermed sikrer optimal hygiejne og vandkvalitet.
Vi skifter 80% af vandet hver 2. dag fordi fiskene kræver dette for at kunne leve og blive gamle (de kan blive 10 år) og vandet er derfor altid rent. Vandet kan ikke tilsættes klor, hvorfor vi har UV filtrene og pumperne, som, udover vandskift, holder vandet rent.