Aarhus Fiskespa er flyttet til Skærgårdsparken 44, 8250 Egå, har skiftet navn til Skønhed & Fiskespa af Sabrina og har fået ny hjemmeside www.sabrinaa.dk

Aarhus Fiskespa er ikke lukket ned så alle gavekort (fx. Aarhus Fiskespas egne, Smartboxe, Godream, Morebox mm. ) er stadig gyldige og alle behandlinger fortsætter uændrede.

Et nyt tiltag er i den forbindelse blevet lanceret:
- Til alle behandlinger (også ved gavekort) må 1 pers. medbringes gratis til fiskespa (gælder ikke ved køb af selve fiskespaen og gavekort dertil.)


Læs mere og book tid på www.sabrinaa.dk

Tidsbestilling og spørgsmål foregår stadig på samme måde og kan gøres her eller ved at ringe på 40 24 70 90.

Japansk Facelifting

En luksusansigtsbehandling med brug af over 40 teknikker i ansigtet

Japansk Lifting er en enestående behandling, da den kombinerer zoneterapi, akrupressurpunkter, drænage af lymferne, ansigtsmassage og blødgørende og udrensende masker.

Desuden skaber behandlingen kontakt til hele kroppens energisystem gennem massage af vitale punkter i ansigtet og ydermere er behandlingen er meget afstressede.

Alger, magneter og trykpunkter

Japansk Lifting er 100 % naturligt og behandlingen udføres manuelt med både træk i huden, tryk på forskellige vitale zoner, massage af særlige punkter og 2 ansigtsmasker.

Til behandlingen bruges den særlige Hybenkerne olie med en særlig rosenduft, der er kendt for sin stærkt cellegendannende virkning og er fantastisk til den sensitive, tørre eller aldrende hud. Den første maske, som anvendes, er den meget omtalte "Spirulina," der består af blågrøn alge og også kan indtages som "Superfood" pga. det særdeles høje indhold af næringsstoffer. Algen er spækket med proteiner, mineraler og alle de rigtige vitaminer. En rigtig "supermaske"!


Den anden er en magnetisk muddermaske, som blødgører huden og tilfører fugt. Pink Himalaya Saltsten anvendes til stenmassage, som kølner huden og giver et ekstra skud af vitaminer og mineraler, som Pink Himalaya Saltsten er kendt for at indeholde.

Hvad gør Japansk Facelifting kort fortalt?
  • Minimerer de fysiske tegn på aldring og strammer op
  • Giver glød
  • Øger blodcirkulationen
  • Løsner affaldsstofferne, døde hudceller og bakterier fra lymferne
  • Ilter huden
  • Løsner spændinger fx. omkring kæben
  • Afstresser
  • Generel velvære
Pris:
  • 75 min. - 500,-
NB: Tidsbestilling påkrævet
Book din tid nu

Garanti, erfaring og resultater

Alle beskrivelser og billeder af vores behandlinger er baseret ud fra 8 års erfaring med kundernes resultater og egne test af behandlingerne og produkter på egen krop samt uddannelse. I skønhedsbranchen uanset klinik og behandlingstype må der ikke stilles garantier. Hos Aarhus Fiskespa holder vi os løbende opdaterede om produkter og teknikker, som giver behandlingen det bedst mulige resultat.

s